Skjinensa
Van mooie kringloop spullen of opgeruimd kantoor, tot de lekkerste taarten

Onze kringloop zolder.

Wij hebben een kringloop zolder aan huis en die elke zaterdagmiddag open is van 13:00 tot 16:00 uur. Maar ook de elke laatste zondag van de maand van 13:00 tot 16:00 uur.

De naam zegt het al... het is een zolder.  Dus u mag even een trap op.   U kunt de kringloop zolder vinden op de " Smidte 46 te Terwispel ". U mag gewoon achterom lopen en binnenkomen.  Bij binnenkomst ziet u aan uw linkerhand de trap. Daar gaat u de kringloop zolder naar binnen.  Hulp nodig? Wij staan voor u klaar. 

Heeft u zelf overbodige spullen die een tweede kans verdienen? Wij halen het graag op.  Spullen bij ons afgeven is helaas nog niet mogelijk. Wij halen alles kosteloos op mits het past in ons assortiment.  En als het even niet past... komen we er vast wel uit. 

Natuurlijk staat er ook veel online. Ook dat is te bestellen en af te halen in Terwispel ( kunt u gelijk een bezoekje brengen aan de Kringloop zolder ).  Maar natuurlijk kunt u ook uw spullen laten versturen. ( of als het in de buurt is, laten bezorgen door ons zelf ) 

ONZE WEBWINKEL